Dessy PapazovaNIP-REGISTER PSYCHOLOOG
ONLINE EN LEIDEN

    DESSY PAPAZOVA

    Hallo,

    Ik ben Dessy, oprecht en openhartig persoon die respecteert en begrijpt vanuit de kern van mijn hart de culturele, persoonlijke en sociale verschillen tussen mensen. Mijn open persoonlijkheid heeft mij een rijke levenservaring gegeven en daardoor kan ik met een helicopterview verschillende situaties inschatten, analyseren en oplossingsgericht denken en werken. Een gevoel voor humor en integriteit zijn belangrijke kwaliteiten van mij die ik hanteer in zowel mijn professionele als mijn persoonlijke leven.

    Ik ben psycholoog die bekend is met behandelingen voor verschillende psychische klachten waaronder depressie, angst, persoonlijkheidsproblematiek en verslaving. Ik heb ook een speciaal affiniteit met het versterken en ontdekken van eigen identiteit en verwerken van de gevolgen van destructieve relaties. Daarnaast voor mij belangrijke onderwerpen tijdens therapie zijn zelfzorg en ontdekken van eigen wensen en behoeften.

    Naast psycholoog ben ik ook ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en relatieproblematiek en ik heb zelf ervaring met verschillende 12 stappen programma’s. In mijn behandelingen combineer ik graag wetenschappelijke kennis met persoonlijke ervaring.