Dessy PapazovaNIP-REGISTER PSYCHOLOOG
ONLINE EN LEIDEN

  DESSY PAPAZOVA

  DD Papazova-Spruit
  Registerpsycholoog NIP®
  AGB-code 94112402

  Ik heb ervaring in de basis GGZ en ik werk al een aantal jaren in de specialistische GGZ. Ik heb ervaring met het behandelen van depressie, angst, burn-out en PTSS. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van verslavingen en persoonlijkheidsproblematiek. In de behandeling maak ik gebruik van elementen uit de cognitieve gedragstherapie, Acceptance en Commitment Therapie, Mentaliserende Bevorderende Therapie, schematherapie en EMDR. Ik werk transdiagnostisch, hetgeen betekent dat we ons richten op de problematische gebieden en het verminderen van klachten.

  Ik ben iemand die zelf opgegroeid is in een multiculturele omgeving en ik respecteer vanuit de kern van mijn hart de persoonlijke, culturele en sociale verschillen tussen mensen. Mijn open en enigszins avontuurlijke persoonlijkheid heeft mij rijke levenservaring gegeven en als ervaringsdeskundige op meerdere gebieden heb ik inzicht in je behoeften. Niet alleen op basis van een theoretische achtergrond, maar ook vanuit persoonlijke ervaring. Ik ben al langer dat 15 jaar bezig met de onderwerpen codependancy en relatieverslaving, aan de eerste instantie vanwege persoonlijke ervaringen en vervolgens als een behandelaar. Ik zie humor en integriteit als belangrijke kwaliteiten in mijn handelen als professional. Daarnaast ben ik oprecht en authentiek.

  Het leven bestaan uit mooie momenten en moeilijke ervaringen. Ik kijk samen met jou naar wat er speelt, wat je voelt en wat je wensen en behoeften zijn. De pijlers van mijn werkwijze zijn verbinding, onvoorwaardelijke acceptatie en eerlijkheid, zelfs als eerlijkheid confronterend is. Daarnaast werk ik samen met jou op het gebied van ontdekken en versterken van de eigen identiteit, gezonde keuzes voor jezelf maken en herstellen van de gevolgen van destructieve relaties.