Lot Anne MulderPSYCHOLOOG / COACH
LOCATIE DEN ILP
LIVE EN ONLINE

  LOT ANNE MULDER

  Hoi ik ben Lot!

  Ik ben psycholoog en coach en ik specialiseer me in narcisme.

  Ik heb altijd al veel gevoeld en had een sterke intuïtie, maar helaas heb ik er lange tijd niet op vertrouwd vanwege verschillende ‘rookgordijnen’ (lees: narcisme) om mij heen.

  Van familieleden tot ex-partners, tot managers en vriendinnen.

  Ik had de 360 graden experience in narcisme 🙂

  Zodra ik hierachter kwam – en dit kwam mede door een burn-out- ben ik een jaar lang niet gestopt met lezen en leren over narcisme en het pad van herstel.

  Ik wilde weten hoe de C-PTSS te maken had met narcisme. Ik had zelf last van post-traumatische stress. Ik had herbelevingen, nachtmerries en de gekste angsten. Dus het was een tijdje echt van levensbelang om van A tot Z te snappen en begrijpen hoe narcisme en vóóral de effecten van narcisme tot stand kwamen en ook, hoe hier volledig los van te komen en te herstellen.

  Ik heb binnen dit proces vooral MEZELF goed leren kennen en inzage gekregen in mijn (relatie-)patronen en gewoontes.

  Ik ben heel hands-on en praktisch aan de slag gegaan met mijn herstel en loskom-proces. Ook heb ik het geluk gehad om van veel verschillende coaches en psychologen te mogen leren. Uiteindelijk is de sleutel hem gaan zitten in een combinatie van technieken, het praten over mijn ervaringen. Het cognitief snappen en verwerken wat er gebeurd is, maar ook een stukje op mijn energie mijn onderbewuste. Dat klinkt misschien wat gek dat laatste, maar voor mij was dit de cruciale mix om echt helemaal los te kunnen komen.

  Nu, een aantal jaar later: doe ik niets liever dan deze lessen en inzichten over te brengen aan anderen. Ook de irritante vragen, de spiegels en inconvenient truths… die mijn coaches en psychologen mij voorschotelden destijds.. breng ik nu met liefde over aan anderen.

  Met 1 groot en overkoepelend doel: om JOU jouw leukste leven te laten leiden. Dit doe ik met kennis, mindset-technieken, soms een snufje onderbewuste en door flink veel patronen (van jou) aan het oppervlak te brengen. En je natuurlijk de tools te geven om deze om te buigen naar iets wat wél voor je werkt.

  Zodat jij je kracht kan ontdekken / terugpakken en je hierdoor volledig in die regie kan komen. Richting flow, geluk en relaxedheid.

  Veel liefs,

  Lot