Mirjam TinkPsychiatrisch verpleegkundige
LOCATIE ASSEN/DEN ILP
LIVE EN ONLINE

  MIRJAM TINK

  “If you change the way you look at things, the things you look at change.”

  Ik ben Mirjam, ik ben 37 en woon in het noorden van het land. Ik nodig je graag uit om in contact te komen met wie je diep van binnen echt bent.

  Ik heb mijn jeugd niet als makkelijk ervaren. Ik voelde me vaak onveilig, was veel op mijn hoede en kon mezelf niet zijn. Om hiermee om te kunnen gaan, leerde ik mezelf overlevingsstrategieën aan. Ik negeerde mijn gevoelens, was afhankelijk van goedkeuring van anderen en zette maskers op. Ik verloor de verbinding met mezelf in relaties, of ging ze juist uit de weg.

  Na het vastlopen in mijn overlevingsstrategieen gaf mijn lichaam duidelijk aan dat ik pas op de plaats moest maken. Ik vroeg mezelf af: Wat maakt dat ik doe wat ik doe? Wie ben ik nu echt? Wat heb ik nodig om mijzelf niet meer te verliezen in verbinding met de ander?

  Tijdens mijn herstelproces verwerkte ik trauma en liet ik onderliggende overtuigingen los. Ik herstelde de verbinding met mezelf en heelde oude wonden.  Meer en meer leef ik vanuit een gezonde en liefdevolle verbinding met mezelf. En van daaruit met een ander. Dit gun ik jou ook!

  Hiervoor werkte ik 10 jaar in de verslavingszorg als psychiatrisch verpleegkundige. Ik werkte zowel op individuele basis als met groepen.  Ik hielp mensen om hun onderliggende drijfveren te ontdekken, verslavings- en afhankelijkheidspatronen te doorbreken en hun eigen koers te gaan varen. Mijn professionele kundigheid zet ik samen met mijn persoonlijke ervaring in tijdens onze samenwerking.

  Ik werk vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat ik tijdens onze sessies aandacht heb voor de lichamelijke, cognitieve,emotionele en spirituele aspecten.  Ik help jou op een liefdevolle, intuïtieve en eerlijke manier om je overlevingsstrategieën en oude overtuigingen los te laten. Daarbij gebruik ik onder andere innerlijk kind werk, delenwerk, meditatie, visualisatie en verbindende communicatie.

  Ik ondersteun je graag bij jouw proces en persoonlijke groei. Zodat je vanuit (zelf) liefde en erkenning weer aan het roer van je leven komt te staan!