VACATURE

VACATURE

Regiebehandelaar gezocht voor Claudia’s Care Center zowel voor Nederland als voor Spanje

Onze behandellocatie CCC GGZ (Claudia’s Care Center) zoekt per direct een regiebehandelaar

4 a 8 uur per week of meer indien gewenst

Als regiebehandelaar heb je een belangrijke rol in onze organisatie! Deze rol kan vanuit huis online vervuld worden. Als GZ psycholoog voer je het eerste intakegesprek en schrijft een uitgebreid verslag. Als psychiater voer je het tweede intakegesprek en stelt de diagnose voor cliënten die lijden aan een DSM5 stoornis veroorzaakt door relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst bindingsangst en of narcistisch misbruik.  Je werkt in een klein multi disciplinair team samen.

In meer detail:

 • Uitvoeren van intakes met als doel diagnostiek
 • Evalueren van behandelplannen- en trajecten.
 • Zorgdragen van een correcte verwerking van de informatie
 • Participeren in het multi disciplinair overleg

De functie
Wij zoeken een enthousiaste gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog, of psychiater die als regiebehandelaar binnen Claudiascarecenter werkzaam wil zijn in een gespecialiseerde GGZ organisatie met een bijzondere missie. Onze behandelingen zijn ambulant intensief wat betekent dat er veel ruimte is voor het opbouwen van een goede werkrelatie maar ook als regiebehandelaar is er de ruimte om een goede relatie met de client te onderhouden.

We zoeken iemand met interesse in een persoonsgerichte benadering bij een complexe doelgroep, die affiniteit heeft met schematherapie en/of experiëntiële therapie.

Je fungeert als Regiebehandelaar vanuit het zorgprestatiemodel. Concreet houdt dit in: het uitvoeren, delegeren van de classificatie, het afnemen van de Honos en het begeleiden van de mede behandelaren.

Wij vragen:

 • Een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog klinisch psycholoog, psychotherapeut of psychiater;
 • Participatie in een multidisciplinair behandelteam;
 • Uitvoering van het regiebehandelaarschap;
 • GGZ ervaring;
 • Bestudering van vakliteratuur en deelname aan symposia, cursussen en intervisie;
 • Affiniteit met de verslavingszorg, in het bijzonder met relatie-liefdesverslavingen;
 • U kent relevante (delen van) wetten zoals de Wet BIG, de WGBO en BOPZ.

Claudiascarecenter is een zusteronderneming van Counselling center changes en heeft jarenlange ervaring met behandeling van relatieverslaving, codependentie en aanverwante problematiek.

 

Wij bieden

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste collega’s.

Je komt terecht in een dynamische organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.

Wat ga je verdienen?

Jij bepaalt zelf jouw tarief en wij zullen kijken in hoeverre dit tarief bij ons past en zullen eventueel met je in onderhandeling gaan.

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur z.s.m. jouw motivatie en CV toe naar info@counsellingcenterchanges.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over deze nieuwe organisatie? Lees dan de website die nog in ontwikkeling is eens door. https://www.claudiascarecenter.nl/

Wil je meer weten over het ontstaan van CCC GGZ (Claudiascarecenter) bekijk dan ook de website van de zuster onderneming Counsellingcenterchanges.

Direct solliciteren