Dagbehandeling Claudia’s Care Center

28 daagse intensieve dagbehandeling op Ibiza

Dagbehandeling Claudia’s Care Center

28 daagse intensieve dagbehandeling op Ibiza

Veel cliënten willen graag een liefdevol en vreugdevol leven leiden maar weten niet hoe. Ze lijden aan psychische/psychiatrische problemen die een gelukkig leven in de weg staan.

De intensieve dagbehandeling op Ibiza is geschikt voor mensen voor wie een ambulante behandeling niet voldoende is gebleken. Het intensieve Van leed naar liefde programma op Ibiza kan het noodzakelijke verschil maken.

Tijdens je verblijf van 28 dagen staat alles in het teken van het doorbreken van hardnekkige gedachtepatronen, het verwerken van traumatische gebeurtenissen en het ontwikkelen van een liefdevolle relatie met jezelf.

Na deze 4 weken ben je er klaar voor om in Nederland het nazorg programma verder te vervolgen.

We herhalen wat we niet helen.

We herhalen wat we niet helen.

WAAR?

De 28 daagse intensieve dagbehandeling van Claudia’s Care Center is gevestigd op het magische eiland Ibiza. De perfecte plek voor fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel herstel. Je bevindt je even in een andere wereld om met afstand vanuit de overzichtspositie je leven te bekijken. Hierdoor vormt deze plek de ideale omgeving om gebeurtenissen die een blokkade vormen in je leven te verwerken.

Het gaat niet om “JE GOED VOELEN” maar om “GOED VOELEN”.

Dit betekent niet dat pijn en verdriet zich nooit meer aandient. Het betekent dat je leert om deze gevoelens te zien als een uitnodiging naar meer verdieping in zelfliefde.

Ervaringsdeskundige behandelaren

De intensieve dagbehandeling is een bijzonder traject waar je in alle rust, warmte en veiligheid werkt aan jouw heling en herstel. Alle van leed naar liefde behandelaren zijn ervaringsdeskundigen en hebben eerder in hun leven een soortgelijke weg afgelegd. Professioneel, regulier geschoolde psychologen en behandelaren die tevens het alternatieve pad kennen en deze 2 werelden in de behandeling samenbrengen.

Ervaring cliënten

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

  Sylvia Faasse
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

  Lisa Bogaart
claudia-care-center-co-depentie

Wanneer kom je in aanmerking voor de intensieve dagbehandeling op Ibiza?

 • Meerdere keren behandeld bent voor een DSM 5 stoornis;
 • Gebleken is uit het individuele of ambulant groepsbehandelingstraject dat de behandeling niet voldoende resultaat heeft opgeleverd;
 • Gemotiveerd bent om op een intensieve manier te werken aan het doorbreken van je destructieve patronen.

Tijdens je huidige behandeling bij CCC GGZ kan blijken dat de behandeling niet voldoende is en kan je (regie)behandelaar je de intensieve dagbehandeling aanbieden.

Wanneer je jezelf herkent in één van bovenstaande punten, bespreek dit dan tijdens het intakegesprek óf wanneer je al in behandeling bent bij ons, met je huidige behandelaar of je regiebehandelaar, zodat zij met jou kunnen onderzoeken of het intensieve van leed naar liefde traject een meerwaarde heeft voor jouw herstel.

Het multidisciplinaire team van CCC GGZ  bestaande uit een psychiater, een GZ psycholoog, basispsychologen, psychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en verschillende sociaal pedagogisch hulpverleners bespreken jouw situatie zorgvuldig in het Multidisciplinaire overleg zodat er een juist advies kan worden uitgebracht.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende therapieën:

Ambulant voortraject

 • Intakegesprek plus bezoek psychiater;
 • Behandelplan voor het gehele van leed naar liefde traject wordt opgesteld en life of online besproken door de toegewezen behandelaar;
 • Wekelijkse of twee wekelijkse individuele therapiesessies tot aan de start van de dagbehandeling;
 • Een bijeenkomst in Nederland met je toekomstige groepsgenoten ter voorbereiding.

Programma 28 dagen klinische opname op Ibiza.

Eerste 21 dagen

 • Van maandag tot en met vrijdag elke dag intensieve therapie, in het weekend is er een aangepast programma met tijd voor ontspanning en eigen invulling;
 • Groepstherapie met daarnaast ook op de door de weekse dagen individuele gesprekken;
 • Het verder concretiseren van het behandelplan met doelen, zodat hier gericht aan gewerkt kan worden;
 • Je zal verblijven met de andere groepsgenoten op dezelfde locatie.

Evaluatie en voortgangsgesprekken
Regelmatig vinden er MDO’s plaats over de voortgang van je traject. Ook wordt je behandeling door je regiehandelaar met jou persoonlijk geëvalueerd. Samen onderzoeken jullie het verloop van je gestelde doelstellingen die je tijdens de behandeling en vooraf hebt opgesteld.

Laatste week
Je oefent in deze laatste week om de overgang naar Nederland te vergemakkelijken en de kans op terugval te voorkomen/minimaliseren.

Nazorgtraject

 • Minimaal 3 maanden lang1 keer per 2 weken een individueel gesprek met je vaste behandelaar;
 • Minimaal 3 maanden lang1 keer per 2 weken een groepssessie met deelnemers uit het intensieve 28 daagse van leed naar liefde traject op Ibiza.

Naast het van leed naar liefde Ibiza team hebben we nog meer belangrijke medewerkers op Ibiza zoals bijvoorbeeld onze gastvrouw die je een zeer warm welkom zal heten en ons keukenteam die een belangrijke rol spelen bij het opbouwen van een liefdevolle relatie met jezelf. Zij maken geen gewoon eten maar kunst. Het eten is biologisch, puur, glutenvrije, suikervrij en lactose vrij.

Zie foto’s en lees ervaringen van cliënten die tijdens de van leed naar liefde retreats eerder met ons op Ibiza zijn geweest.

KOSTEN

Een deel van de kosten, het verblijf en de drie maaltijden per dag worden niet door de zorgverzekeraar vergoed en zijn voor eigen rekening.

28 dagen: €2497,-

Lees hier meer over de vergoedingen bij CCC GGZ.

Ben je serieus geïnteresseerd in dit traject en vermoed je dat je ervoor in aanmerking komt neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. 1 van onze casemanagers, Josefien, Annemarie of Marieke zal dan contact met je opnemen.