VACATURE

VACATURE

Psychiater gezocht voor Claudia’s Care Center

Onze nieuwe behandellocatie CCC GGZ (Claudiascarecenter) te Den Ilp zoekt per direct een psychiater voor diagnostiek.

4 a 8 uur per week of indien gewenst meer

Als psychiater heb je een belangrijke rol in onze organisatie! Deze rol kan vanuit huis online vervuld worden. Onze GZ psycholoog doet het eerste intakegesprek en schrijft een uitgebreid verslag. Als psychiater voer je het tweede intakegesprek en stelt de diagnose voor cliënten die last hebben van relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst bindingsangst. Deze thematieken komen tot uiting in de aanwezigheid van depressie, angst en paniekklachten, persoonlijkheidsproblematiek, posttraumatische stress-stoornis (PTSS) maar vooral een combinatie van deze problemen

 

Je werkt samen in een klein multi disciplinair team samen met de hoofdbehandelaar, de GZ psycholoog.

In meer detail:

 • Uitvoeren van intakes met als doel diagnostiek
 • Evalueren van behandelplannen- en trajecten.
 • Zorgdragen van een correcte verwerking van de informatie
 • Participeren in het multi disciplinair overleg

Claudiascarecenter is een zusteronderneming van Counselling center changes en heeft jarenlange ervaring met behandeling van relatieverslaving, codependentie en aanverwante problematiek.

Vanwege de huidige maatregelen die het land neemt tegen het Coronavirus worden onze behandelingen zowel face to face als online voortgezet.

Wij bieden

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste collega’s.

Je komt terecht in een dynamische organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.

Wat ga je verdienen?

Jij bepaalt zelf jouw tarief en wij zullen kijken in hoeverre dit tarief bij ons past en zullen eventueel met je in onderhandeling gaan.

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur z.s.m. jouw motivatie en CV toe naar info@counsellingcenterchanges.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over deze nieuwe organisatie? Lees dan de website die nog in ontwikkeling is eens door. https://www.claudiascarecenter.nl/

Wil je meer weten over het ontstaan van CCC GGZ (Claudiascarecenter) bekijk dan ook de website van de zuster onderneming Counsellingcenterchanges.

Onze nieuwe behandellocatie CCC GGZ (Claudiascarecenter) te Amsterdam Zuid-Oost zoekt per direct een regiebehandelaar.

De functie
Wij zoeken een enthousiaste psychotherapeut, klinisch psycholoog, of psychiater die als regiebehandelaar binnen Claudiascarecenter werkzaam wil zijn in een opstartende gespecialiseerde GGZ organisatie. Onze behandelingen zijn ambulant intensief wat betekent dat er veel ruimte is voor het opbouwen van een goede werkrelatie maar ook als regiebehandelaar is er de ruimte om een goede relatie met de client te onderhouden.

We zoeken iemand met interesse in een persoonsgerichte benadering bij een complexe doelgroep, die affiniteit heeft met schematherapie en/of experiëntiële therapie.

Je fungeert als Regiebehandelaar in de DBC systematiek. Concreet houdt dit in: het uitvoeren, delegeren van de classificatie, het openen, invullen en sluiten van de DBC.

Wij vragen:

 • U heeft een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog, psychotherapeut of psychiater;
 • Participeren in een multidisciplinair behandelteam;
 • Uitvoeren van het regiebehandelaarschap;
 • U bent bekend met de organisatie van de ggz;
 • U houdt uw kennis bij door bestudering van vakliteratuur en deelname aan symposia, cursussen en intervisie;
 • U heeft affiniteit met de verslavingszorg;
 • U kent relevante (delen van) wetten zoals de Wet BIG, de WGBO en BOPZ.

Wij bieden:

Een afwisselende en dynamische functie in een kleinschalig team met enthousiaste en bevlogen collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op ZZP basis.

We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidbevordering aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben.

Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.

Reageren?

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw reactie!

Stuur ons direct jouw motivatie en CV toe dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over deze nieuwe organisatie? Lees dan de website die nog in ontwikkeling eens door. https://www.claudiascarecenter.nl/

Wil je meer weten over het ontstaan van CCC GGZ bekijk dan ook de website van de moederonderneming Counsellingcenterchanges.

Vragen? Je kunt al je vragen stellen aan info@counsellingcenterchanges.nl of bel met Claudia Krumme op nummer 06-83202115

Direct solliciteren