VACATURE

VACATURE

Vacature Klinisch Psycholoog

Minimaal 8u p/w beschikbaar.

Als klinisch psycholoog heb je een belangrijke rol in onze organisatie!

Deze rol kan vanuit huis online vervuld worden of op onze locatie in Den Ilp. Als klinisch psycholoog breng je een nieuwe discipline in onze organisatie. Je voert het intakegesprek en stelt de diagnose voor cliënten die last hebben van hechtingsproblematiek, verlatingsangst, bindingsangst, relatieverslaving, codependentie en gevolgen van narcistisch misbruik. Deze thematieken komen tot uiting in de aanwezigheid van depressie, angst en paniekklachten, persoonlijkheidsproblematiek, posttraumatische stress-stoornis (PTSS) maar vooral een combinatie van deze problemen.

Onze behandelingen zijn ambulant intensief, wat betekent dat er veel ruimte is voor het opbouwen van een goede werkrelatie maar ook als regiebehandelaar is er de ruimte om een goede relatie met de cliënt te onderhouden. Je werkt samen in een klein multidisciplinair team.

We zoeken iemand met interesse in een persoonsgerichte benadering bij een complexe doelgroep, die affiniteit heeft met schematherapie en/of experiëntiële therapie.

Je fungeert als Regiebehandelaar in de ZPM systematiek. Concreet houdt dit in: het uitvoeren, delegeren van de classificatie, het openen, invullen en sluiten van de ZPM.

In meer detail:

 • Het uitvoeren van intakes met als doel diagnostiek;
 • Het evalueren van behandelplannen- en trajecten;
 • Zorgdragen van een correcte verwerking van de informatie;
 • Participeren in het multidisciplinair overleg;
 • Rol van regiebehandelaar;
 • Je geeft werkbegeleiding.

Claudia’s Care Center is een zusteronderneming van Counselling Center Changes en heeft jarenlange ervaring met behandeling van relatieverslaving, codependentie en aanverwante problematiek.

Wij vragen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog en BIG registratie;
 • Je bent bekend met systeemtherapie;
 • Participeren in een multidisciplinair behandelteam;
 • Uitvoeren van het regiebehandelaarschap;
 • Je bent bekend met de organisatie van de ggz;
 • Je geeft werkbegeleiding aan niet-regiebehandelaars;
 • Je houdt jouw kennis en ontwikkelingen bij door bestudering van vakliteratuur en deelname aan symposia, cursussen en intervisie;
 • Je hebt affiniteit met de verslavingszorg;
 • Je kent relevante (delen van) wetten zoals de Wet BIG, de WGBO en BOPZ.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden
We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste collega’s.

Je komt terecht in een dynamische en innovatieve organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.

We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidsbevordering aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben.

Wat ga je verdienen?
Jij bepaalt zelf jouw tarief en wij zullen kijken in hoeverre dit tarief bij ons past en zullen eventueel met je in onderhandeling gaan.

Reageren?
Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw reactie!

Stuur ons direct jouw motivatie en CV toe, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over deze nieuwe organisatie? Lees dan de website die nog in ontwikkeling eens door. https://www.claudiascarecenter.nl/

Wil je meer weten over het ontstaan van CCC GGZ, bekijk dan ook de website van de moederonderneming Counselling Center Changes.

Vragen? Je kunt al je vragen stellen aan info@counsellingcenterchanges.nl of bel met Claudia Krumme op nummer 06-83202115.

Direct solliciteren