VACATURE

VACATURE

VACATURE TRAJECTBEGELEIDER IPS

Claudia’s Care Center gaat Individuele Plaatsing & Steun (IPS) trajecten aanbieden!
Als Trajectbegeleider IPS ben je de spil in de bemiddeling naar passend betaald werk. Je levert een waardevolle bijdrage voor de cliënten van CCC, die je begeleidt om weer deel te nemen aan het arbeidsproces. IPS is een bewezen effectieve methode voor mensen met (ernstige) psychische aandoeningen die een reguliere baan of een studie willen verkrijgen én behouden.

De functie van Trajectbegeleider IPS:

 • Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring in de aandachtsgebieden arbeids(re)-integratie en bemiddeling, bij voorkeur ten behoeve van kwetsbare doelgroepen.
 • Je bouwt en onderhoudt relaties met zowel onderwijsinstellingen als reguliere bedrijven om optimale plaatsingsmogelijkheden voor cliënten te creëren.
 • Je maakt een inschatting van de plaatsingsmogelijkheden aan de hand van het profiel van de cliënt en je combineert dit met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
 • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en je bent in staat verbinding te maken met mensen en netwerken te bouwen.
 • Je werkt nauw samen met professionals binnen CCC, externe opdrachtgevers en andere partners (UWV, werkgevers en gemeenten). Ook ben je het verbindingspunt met het netwerk van de cliënt, zoals familie en andere hulpverleners.
 • Naast het verkrijgen van een baan of studie voor de cliënt, richt je je ook op het bieden van voortdurende ondersteuning om de duurzaamheid van de plaatsing te garanderen.

Als Trajectbegeleider sta je centraal in het proces van her-integratie en ondersteuning van de cliënten van Claudia’s Care Center. Met jouw unieke combinatie van een zorgachtergrond en zakelijk inzicht zorg je voor een sterke match tussen cliënten en hun toekomstige werkplekken. Door jouw gedrevenheid en passie voor zowel het welzijn van de cliënt, de naasten en het leveren van de best mogelijke zorg, speel je een onmisbare rol binnen ons multidisciplinaire team.

Wij vragen:

 • Je bent opgeleid tot IPS coach/trajectbegeleider.
 • Je hebt een HBO-diploma in een zorggerelateerde studierichting zoals HBO-Verpleegkunde, SPH, CMV of MWD.
 • Bij voorkeur ervaring of sterke affiniteit met codependentie, relatieverslaving en/of narcistisch misbruik.
 • Bij voorkeur ervaring in de re-integratie naar betaald werk, commerciële arbeidsbemiddeling, of het onderhouden van een werkgeversnetwerk.
 • Je kunt sensitiviteit, empathie en inlevingsvermogen combineren met een zakelijke benadering.
 • Je bent onderhandelingsvaardig, stressbestendig, creatief en resultaatgericht.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • In het bezit van een auto en een rijbewijs.
 • Deze expertise wordt nieuw ingezet binnen CCC, waardoor de caseload zal worden opgebouwd tot aan het afgesproken aantal cliënten.

Ben je nog niet gecertificeerd als IPS Trajectbegeleider…

… maar gaat jouw hart harder kloppen van deze vacature? Dan bestaat ook nog de mogelijkheid om je te laten certificeren tot IPS Trajectbegeleider, hetzij via eigen middelen, hetzij via een samenwerking met CCC waarbij wij deels de training zullen bekostigen.

Meer informatie over de training IPS Trajectbegeleider vind je hier: IPS Trajectbegeleider.

Wij bieden
We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste collega’s. We vinden ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en geven deskundigheidsbevordering aan collega’s over het gebied waar we zelf veel kennis van hebben. Daarnaast dragen wij 1 keer per jaar bij aan interne scholing.

Je komt terecht in een jonge en dynamische organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.

Wat ga je verdienen?
Voor ZZp ers hanteren we een vast tarief. Je bent verantwoordelijk voor minimaal 5 trajecten per week.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur z.s.m. jouw motivatie en CV toe naar info@cccggz.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Noem in het onderwerp van de e mail ‘Trajectbegeleider IPS’, dan gaat het meteen naar de juiste persoon binnen CCC. Wil je meer weten over deze nieuwe organisatie? Lees dan de website die nog in ontwikkeling is eens door: www.claudiascarecenter.nl

Wil je meer weten over het ontstaan van CCC GGZ (Claudia’s Care Center) bekijk dan ook de website van de zuster onderneming Counselling Center Changes: www.counsellingcenterchanges.nl

Direct solliciteren