JE INSCHRIJVING IS VERSTUURD!

JE INSCHRIJVING IS VERSTUURD!

Dankjewel voor je interesse. Wat mij betreft valt de eerste de beste mail met nieuwtjes ook in jouw ‘inbox’.  Maar voordat het zover is, moet je nog wel even in actie komen. Je moet me namelijk toestemming geven om je mail-adres en je voornaam te bewaren. Moet van de wet. Het is een tikkie (letterlijk) extra werk, maar het goede is dat je daarmee je gegevens schermt.

Om het je makkelijk te maken, is er een mail naar je verstuurd. Daarin vind je een enorme knop. Als je daar op klikt, verleen je die toestemming en kan ik je toevoegen aan de lijst.

Maak je geen zorgen: ik heb net zo’n hekel aan spam als jij. Ik zal je gegevens nooit aan iemand uitlenen of doorverkopen.

En bovendien: als je na een paar mails bedenkt dat mijn manier van werken en denken toch niets voor jou is, dan haal je jezelf met één klik weer van de lijst. Hoor je nooit meer iets van me. Zo’n ‘uitschrijflink’ vind je onderin elke mail die je van me krijgt.

Afijn, ga even naar je inbox, zoek een mail van mij (misschien je in spambox?) en klik op die knop. Dan valt de eerstvolgende editie van de CCC tips en nieuwtjes straks ook in jouw mailbox.

Ik wens je enorm veel inspiratie en nieuwe inzichten toe. Mocht je vragen hebben: laat het weten via het contactformulier.

Groetjes,
Claudia Krumme