Dominique ClaessensBASIS PSYCHOLOOG
ONLINE

    DOMINIQUE CLAESSENS

    “De basis van zelfliefde ligt altijd ten grondslag aan de relatie met jezelf.”

    Vanaf jongs af aan ben ik al erg gevoelig en dit resulteerde in het verleden in het moeite hebben met begrenzen richting mijn omgeving en het aantrekken van partners die niet emotioneel beschikbaar waren. Tevergeefs ging ik keer op keer opnieuw op zoek naar iets buiten mezelf. Totdat ik begon met diepgaand, innerlijk werk en het lezen van onder andere het boek van Leed naar Liefde. Door het helen van oude patronen, mag ik nu mijn gevoeligheid inzetten op dagdagelijkse basis in de praktijk.

    Als psycholoog, maar bovenal mens, help ik mensen ondersteunend op een liefdevolle manier in het weer opnieuw terugvinden naar de stukken die ze in het verleden hebben weggegeven of kwijtgeraakt. Hierbij gaan we altijd samen uit van het principe dat alle kennis en wijsheid al aanwezig is in jou.

    Tijdens de sessies werk ik intuïtief in afstemming op jou en zullen er verschillende technieken aan bod komen die als ondersteuning kunnen helpen bij je innerlijke reis (waaronder: ACT, stoelentechniek, reiki, ademwerk en EMDR).