Kelly DerkxOndersteunende medebehandelaar
LICHAAMSGERICHT THERAPEUT/SOCIAAL PEDAGOGISCH HULPVERLENING
LOCATIE DEN ILP
LIVE

  KELLY DERKX

  “Als je bij jezelf naar binnen kijkt, dan zie je een wereld vol mogelijkheden”.

  Een groot deel van mijn leven durfde ik niet te focussen op mijn ademhaling en de verbinding met mijn lijf aan te gaan omdat de hyperventilatie mij letterlijk naar de keel greep. Nu, zoveel jaar later is mijn angst mijn passie geworden en ben ik begonnen aan mijn pad als lichaams-gerichte therapeut waarbij ik ook veel gebruik maak van de ademhaling door middel van de Bewust Verbonden Ademhaling.

  Met liefde en aandacht begeleid ik jou door middel van een sessie om contact te maken met jezelf. Om bijvoorbeeld je adem te verbinden en je lijf te voelen en alles wat zich daarbij aandient te verwelkomen. Naast lichaamsgerichte therapie heb ik ook de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Ik bied een veilige omgeving waarin je je kan ontspannen en overgeven aan datgene wat voor jou op dat moment belangrijk is. Zodat je de ruimte in jezelf gaat innemen om zo jouw volledige potentieel te gaan ervaren en de liefde voor jezelf te laten groeien.

  Er is een hele nieuwe wereld voor me opengegaan die ik met veel enthousiasme en liefde met jou deel. Lichaamsgericht werken is een fascinerend wonder waarmee je op ontdekkingsreis kan gaan in je lichaam om zo verbinding en ruimte te maken in jezelf. Ik leer je een tool die je altijd bij je hebt om in te zetten als je behoefte hebt aan veiligheid, verbinding, ontspanning, ontlading en nog zoveel meer.

  De therapie brengt mij ook nog steeds in liefdevolle verbinding met mezelf. Waarbij er een lichtje wordt geschenen op alle onzichtbare, soms donkere of verborgen plekjes in mijzelf. Zodat hier licht naartoe kan gaan en het weer kan doorstromen met lucht, liefde en ruimte. Het is een magische tool waarbij ik keer op keer nieuwe kanten in mijzelf ervaar. Het helpt mij om oude onverwerkte stukken de doorvoelen zodat ze lichter worden of  kunnen oplossen. Na afloop van een sessie voelt het alsof er een stoflaagje van je af is gehaald zodat je weer helder kan voelen en denken.

  De ogen van mijn cliënten sprankelen meer en er is meer ontspanning, liefde en vreugde
  voelbaar in henzelf en in verbinding met de wereld om hen heen.

  Dit gun ik iedereen!
  Je bent welkom om samen met mij op reis te gaan naar binnen om je te verbinden met je mooie zelf.