SamanthaIPS TRAJECTBEGELEIDER
LOCATIE ZUID-HOLLAND
LIVE EN ONLINE

  SAMANTHA

  Lieve lezer,

  Ik ben me bewust van de moed die nodig is om om hulp te vragen, en ik ben dankbaar dat je codependentie experts en IPS-trajecten hebt gevonden!

  Mijn naam is Samantha Verouden, ik ben 30 jaar, woon in Nederland en heb eerder in Kaapverdië en Portugal gewoond. Mensen omschrijven mij als warm, enthousiast, nieuwsgierig en oprecht. Een aantal hoogtepunten uit mijn leven: naast het uitoefenen van mijn vak ben ik oprichter van Happy Child Support, waar ik kinderen uit de sloppenwijken hielp bij het reguleren van hun emoties. Daarnaast heb ik mijn eigen coachpraktijk gehad en heb ik een indrukwekkende reis naar India gemaakt voor een drie maanden durende yoga-opleiding. Muziek, dans en de natuur zijn belangrijk voor mij.

  Met mijn achtergrond als maatschappelijk werker, therapeut en trajectbegeleider, gespecialiseerd in emotionele blokkades, (jeugd)trauma en hechting, heb ik vele cliënten mogen helpen in hun processen.

  Mijn interesse in emoties, trauma en relatiedynamieken komt voort uit mijn eigen jeugd. Ik voelde altijd te veel en werd dagelijks overweldigd door emoties op overweldigende ervaringen, zonder te weten hoe ik hiermee om moest gaan. Dit resulteerde in meer negatieve gevoelens en gedachten, gevolgd door boosheid en toxische relaties om de leegte in mezelf ”op te vullen”. Deze pijnlijke ervaringen brachten me ertoe mijn eigen helingsreis te beginnen en verschillende helingsmethoden te verkennen, uit te proberen en me erin te laten opleiden.

  Mijn eigen ervaringen hebben mijn beroep gevormd en geleid tot jaren van hulp en ondersteuning aan mensen zoals jij in hun eigen helingsprocessen. Met mijn werk heb ik veel cliënten mogen helpen om hun leven te veranderen, waardoor ze nu innerlijke veiligheid, vrijheid en liefde kunnen ervaren en voller kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

  Ik ben er ook voor jou, om je te helpen innerlijke blokkades los te laten en jouw volledige potentieel te ontdekken en te leven!

  Soms voel je je misschien alsof je in een constante crisis verkeert, waar je overweldigende emoties probeert te vergeten, en last krijgt van bijvoorbeeld: constante alertheid, vermoeidheid, hoofdpijn, paniekaanvallen of negatieve gedachten.

  Ik begrijp heel goed waarom we proberen deze emoties te vermijden, te onderdrukken en uit de weg te gaan, en dat dit destijds de enige manier was om een overweldigende ervaring te overleven. Maar als jij ook wenst om jouw beste leven, liefde en carrière te leven, is het tijd om deze reacties en blokkades los te gaan laten.

  Mijn doel is om het onbewuste in je lichaam bewust te maken. Mijn sessies zijn gericht op veilige en positieve emotionele regulatie en levensveranderende resultaten. We gaan meer voelen, zodat je kunt loslaten wat losgelaten moet worden, je antwoorden van binnenuit kunt vinden en vooruit kunt gaan!

  Met landings oefeningen, emotionele release oefeningen en trajectbegeleiding faciliteer ik jouw unieke proces. Je zult leren en ervaren hoe je vooruit kunt gaan in de richting die je wilt en hoe je atlijd toegang kunt krijgen tot je eigen innerlijke hulpbronnen om onderweg alle steun te krijgen die jij nodig hebt!

  Je bent welkom om je meest authentieke en kwetsbare zelf te zijnHet is tijd om ja te zeggen tegen het leven, het is tijd om van jezelf te houden.

  Als trauma-geïnformeerde therapeut en trajectbegeleider ben ik hier om een veilige ruimte voor je te creëren waarin je kunt zijn, verkennen en geïnspireerd kunt voelen. Ik zal je ook voorzien van hulpmiddelen en tools die aansluiten bij jouw behoeften en je helpen jezelf beter te begrijpen en stappen vooruit te gaan in je leven, liefde en carriere.

  Mijn intentie is dat jij naar huis gaat met een gevoel van rust en een geaard maar inspirerend gevoel, met nieuwe inzichten en antwoorden, klaar om je nieuwe leven te omarmen!

  Changing your world from the inside out!

  Dank je wel dat je hier bent. Ik heet je welkom en help je graag verder in je proces!

  Warme groet, Samantha