Verena HuitemaHR MANAGER
LOCATIE DEN ILP/AMSTERDAM
LIVE EN ONLINE

  VERENA

  Mijn naam is Verena.

  Ik ben in Italië geboren en heb tot mijn 10e in Milaan gewoond. Daarna zijn we met het gezin naar Nederland gekomen en ik woon inmiddels al jaren – met plezier – in Amsterdam.

  Ik heb een breed interesse waardoor ik lange tijd niet precies wist wat mijn pad was. Zo heb ik Arbeids- en Organisatiepsychologie gestudeerd aan de UvA terwijl ik daarnaast de wereld rondvloog in de functie Purser bij KLM. Het reizen, de verschillende culturen en de vele gesprekken met passagiers en crew hebben mijn leven enorm verrijkt. Daarnaast werd ik een soort diploma verzamelaar; niet wetende dat dat óók een manier is om weg te blijven uit het gevoel.

  Codependentie en KOPP zijn bekend terrein voor me. De weg naar herstel heb ik ervaren als eenzaam en zwaar totdat ik met gelijkgestemden in aanraking kwam. Naarmate ik oude strategieën en patronen leerde (h)erkennen en doorbreken, groeide ook de wens om anderen te helpen en bekendheid te geven aan deze problematiek. Daarom heb ik de opleiding ‘Van leed naar liefde’ gevolgd bij Claudia. Aangezien ik sterk geloof in de kracht van delen geef ik sindsdien workshops om de band met je Innerlijk Kind te versterken.

  Bij CCC ontmoet je mij als je komt solliciteren. Wanneer je het team komt versterken dan ben ik jouw aanspreekpunt voor HR-gerelateerde zaken en zullen we geregeld met elkaar in gesprek gaan. Ik verheug me erop je te leren kennen!