VACATURE

VACATURE

Regiebehandelaar gezocht voor Claudia’s Care Center

CCC GGZ zoekt per direct een regiebehandelaar met een mensgerichte holistische visie. Minimaal 8u p/w beschikbaar.

Als regiebehandelaar heb je een belangrijke rol in onze organisatie! Deze rol kan vanuit huis online vervuld worden of bij ons op de locatie in Den Ilp.  Als GZ psycholoog voer je het eerste intakegesprek en schrijft een uitgebreid verslag. De psychiater voert het tweede intakegesprek en stelt de diagnose voor cliënten die lijden aan een DSM 5 stoornis onderliggend aan of veroorzaakt door relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst bindingsangst of narcistisch misbruik.. Je werkt samen in een klein multi disciplinair team samen met de psychiater.

In meer detail:

 • Uitvoeren van intake gesprekken
 • Evalueren van behandelplannen- en trajecten.
 • Zorgdragen van een correcte verwerking van de informatie
 • Participeren in het multi disciplinaire overleg
 • Werkbegeleiding en supervisie geven aan behandelaren

De functie
Wij zoeken een enthousiaste psychotherapeut, klinisch psycholoog, verslavingsarts of psychiater die als regiebehandelaar binnen Claudiascarecenter werkzaam wil zijn in een specialistische holistische GGZ organisatie. Onze behandelingen zijn ambulant intensief wat betekent dat er veel ruimte is voor het opbouwen van een goede werkrelatie maar ook als regiebehandelaar is er de ruimte om een goede relatie met de client te onderhouden.

We zoeken iemand met interesse in een persoonsgerichte benadering bij een complexe doelgroep, die affiniteit heeft met schematherapie en/of lichaamsgerichte therapie.

 

Wij vragen:

 • Een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog klinisch psycholoog, psychotherapeut, verslavingsarts of psychiater;
 • Participatie in een multidisciplinaire behandelteam;
 • Uitvoering van het regiebehandelaarschap;
 • GGZ ervaring;
 • Affiniteit met de thematiek waarop we ons richten, in het bijzonder met relatie-liefdesverslavingen;
 • Een mensgerichte holistische visie

Claudiascarecenter is een zusteronderneming van Counselling center changes en heeft jarenlange ervaring met behandeling van relatieverslaving, codependentie en aanverwante problematiek.

Vanwege de huidige maatregelen die het land neemt tegen het Coronavirus worden onze behandelingen zowel face to face als online voortgezet.

Wij bieden

We bieden je een afwisselende en dynamische functie in een team met enthousiaste collega’s.

Je komt terecht in een dynamische organisatie. De sfeer tussen collega’s onderling is collegiaal en informeel. Er is weinig hiërarchie, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Persoonlijk, toegewijd en doelgericht zijn woorden die onze organisatie kenmerken.

Wat ga je verdienen?

Jij bepaalt zelf jouw tarief en wij zullen kijken in hoeverre dit tarief bij ons past en zullen eventueel met je in onderhandeling gaan.

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur z.s.m. jouw motivatie en CV toe naar info@ggz.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over deze nieuwe organisatie? Lees dan de website die nog in ontwikkeling is eens door. https://www.claudiascarecenter.nl/

Wil je meer weten over het ontstaan van CCC GGZ (Claudia’s Care Center) bekijk dan ook de website van de zuster onderneming Counselling Center Changes.

Direct solliciteren